26 augusti 2023
11:30

Vendelsö IK Vit

Referat: Huddinge IF UTV Sva - Vendelsö IK Vit

Vid höstens första hemmamatch tog vi emot Vendelsö IK på Källbrinks IP. Vi får en bra start på matchen när Farouk El M. ger oss ledningen i den 7:e matchminuten på assist av Mert C. Ledningen utökas av Peter R. med ett snyggt vänsterskott i den 23:e minuten på assist av Farouk El M. Spelmässigt så var den första halvleken ganska jämn där gästerna har 3-4 riktigt farliga målchanser som kunde ha blivit mål. Hur som helst så var ställningen 2-0 i halvtid. I inledningen av den andra halvleken så har vi en riktigt bra period när Farouk El M pangar in 3-0 i den 44:e minuten på assist av Mirac K. Kort därefter gör Mert C. 4-0 och Peter R. 5-0. Farouk El M. gör sitt tredje mål för dagen i matchminut 58:a på assist av Peter R. Gästerna lyckas inte spela lika bra som i första halvleken när det var jämnt men de får i alla fall ett tröstmål i matchens slutskede när vår målvakt för dagen Ozan H. lämnar en retur som vi inte hinner få bort.